Сватбен Салон „МЕАЦА” отвори врати на
01.05.2010г. в град Кърджали.


Създадохме сватбения салон с много любов към красивото, тържественото и съвършеното, с много грижа и внимание, за да превърнем вашият празник в най-прекрасния ден от живота Ви.

Тук ще Ви посрещнем любезно и с усмивка, внимателно ще Ви изслушаме и ще Ви предложим най-подходящото според Вашите вкус, желания и нужди. Ще направим всичко, което е по силите ни за да се чувствате комфортно и приятно .

Заповядайте и се убедете сами!
 

Сватбен салон „МЕАЦА“ организира сватбени тържества и изпълнява Вашите желания свързани с един от най-важните дни в живота Ви.

 

При нас може да намерите подкрепа и съдействие при реализирането на всяка ваша оригинална идея, както и да намерите много нови такива необходими за изготвянето на идеалната сватба или за прекрасния Ви абитуриентски бал.

 

Всичко това в името на Вашето удобство. Луксът и практичните решения са наше задължение, а да работим за Вас и за Вашия празник е удоволствие за Сватбен салон “МЕАЦА”!

 

Основната  ни цел е да запазим Вашите усмивки и тези на гостите Ви!

Винаги е била и безгранична ще бъде честта да Ви обсужваме и да се грижим за Вас и вашите приятни поводи за празненства.


Желаем Ви от все сърце щастливи бъднини!

 

ЕКИП „МЕАЦА”

2010-2020 © Svatbensalonmeatsa.com, All rights reserved, WEB Design